Infini koncept

Remek dela naše galerije su tu da „ovekoveče“ najlepše ljubavne priče. Prateći ideju da je stil jednostavnost, svaki naš prsten se odlikuje sofisticiranošću i unikatan je na do sad neispričan način. U želji da u komadima nakita oslikamo vanvremensku ljubav, kreirali smo za Vas različite modele vereničkog prstenja i burmi.

INFINI KONCEPT

Infini simbolizuje beskraj.
I jedinstvenu galeriju burmi i vereničkog prstenja.

Infini je spoj kreativnih dela naših mladih dizajnera i majstora izrade nakita, iza čijeg rada stoje ugledne beogradske juvelirske porodice, koji su ujedinjeni ciljem da stvore jedinstveni komad nakita, koji će krasiti Vaš prst od „sudbonosnog da“ do večnosti. U našoj kreativnoj radionici, spajaju se tradicija i inovacija, koji donose novi talas svežine i jedinstvenosti u izradi nakita od plemenitih metala.

Remek dela naše galerije su tu da „ovekoveče“ najlepše ljubavne priče. Prateći ideju da je stil jednostavnost, svaki naš prsten se odlikuje sofisticiranošću i unikatan je na do sad neispričan način. U želji da u komadima nakita oslikamo vanvremensku ljubav, kreirali smo za Vas različite modele vereničkog prstenja i burmi. Infini, u svom iskonskom značenju, se dobija kada se beskrajna ljubav jednog para kruniše našim prstenom. Biće nam zadovoljstvo da zajedno sa Vama slavimo najlepše osećaje i srećne početke novih, lepih priča.

Posetite našu galeriju i izaberite onaj Infini komad koji će biti svedok trenutka koji želite da pamtite i svedok ljubavi bez granica.

l'infini. Pour l'amour.

burme

Venčanje je slavlje ljubavi a venčane burme doživotni podsetnik i emotivna vrednost koju ćete nositi kroz život kao trajnu uspomenu.

Krunišite vašu ljubav znakom večnosti i ... Infini burmama.

detaljnije

VERENIČKO PRSTENJE

Verenički prsten predstavlja simbol večne ljubavi i odanosti, savršen krug, koji nema početak ni kraj, kao najlepša putanja u beskraj.

Verenički prsten je vaša ljubav prema njoj, sadržana u tom zlatnom krugu, koji će krasiti njen prst zauvek.

detaljnije

Copyright © 2021 infini - sva prava zadržana