vereničko prstenje

Verenički prsten predstavlja simbol večne ljubavi i odanosti, savršen krug, koji nema početak ni kraj, kao najlepša putanja u beskraj. Veridba je krunisanje vaše ljubavne bajke, a prsten, koji će ukrasiti njen prst, treba da bude odabran sa puno ljubavi I pažnje, kako bi do kraja života, blistavo podsećao da ste odabrali baš nju.
Verenički prsten je vaša ljubav prema njoj, sadržana u tom zlatnom krugu,
koji će krasiti njen prst zauvek.

vereničko prstenje

sniženje
Invisible diamond prsten

Invisible diamond prsten

BVER 309 Nešto potpuno nesvakidašnje iz Infinijeve radionice! Naizgled jednostavan verenički prsten, ali ono što ovaj model čini posebnim jeste ugradnja dijamanata, invisible setting. Invisible setting je specifična ugradnja dijamanata, gde svaki kamen ima svoju nevidljivu krunicu, čineći iluziju jednog većeg kamena. Izrađen je od četrnaestokaratnog belog zlata, a dijamanti su ukupne težine 0.17ct VS/G.

CENA:
79.000,00 RSD87.000,00 RSD

pošaljite upit

burme

Venčanje je slavlje ljubavi a venčane burme doživotni podsetnik i emotivna vrednost koju ćete nositi kroz život kao trajnu uspomenu.

Krunišite vašu ljubav znakom večnosti i ... Infini burmama.

detaljnije

VERENIČKO PRSTENJE

Verenički prsten predstavlja simbol večne ljubavi i odanosti, savršen krug, koji nema početak ni kraj, kao najlepša putanja u beskraj.

Verenički prsten je vaša ljubav prema njoj, sadržana u tom zlatnom krugu, koji će krasiti njen prst zauvek.

detaljnije

Copyright © 2021 infini - sva prava zadržana

-->