Prikazana cena se odnosi na burme u paru. Burme se izrađuju po vašoj meri i mogu se izraditi i od žutog ili roze zlata." /> Prikazana cena se odnosi na burme u paru. Burme se izrađuju po vašoj meri i mogu se izraditi i od žutog ili roze zlata." />

burme

Venčanje je slavlje ljubavi a venčane burme doživotni podsetnik i emotivna vrednost koju ćete nositi kroz život kao trajnu uspomenu.
Zato birajte burme koje će biti jedinstvene i unikatne upravo kao i vas dvoje. U Infiniju možete naći veliki izbor modela izrađenih od belog, roze ili žutog zlata sa varijetetima u dizajnu, dimenzijama i završnoj obradi, po veoma popularnim cenama. Posebnu pažnju poklanjamo venčanom prstenju za dame koje često ukrašavamo cirkonima, dragim kamenjem ili dijamantima. Krunišite vašu ljubav znakom večnosti i ... Infini burmama.

burme

Burme sa nizom cirkona

Burme sa nizom cirkona

IP3 - Venčane burme nenametljive elegancije. Ženski u "eternity" verziji sa celim opsegom cirkona, svojim svetlucavim, bistrim sjajem svedoči o večnoj lepoti jednostavnosti. Muški prsten, sasvim odmeren, odaje ukus koji ceni vrhunsku izradu i na najdiskretnijim burmama.
Prikazana cena se odnosi na burme u paru. Burme se izrađuju po vašoj meri i mogu se izraditi i od žutog ili roze zlata.

CENA:
49.000,00 RSD

pošaljite upit

burme

Venčanje je slavlje ljubavi a venčane burme doživotni podsetnik i emotivna vrednost koju ćete nositi kroz život kao trajnu uspomenu.

Krunišite vašu ljubav znakom večnosti i ... Infini burmama.

detaljnije

VERENIČKO PRSTENJE

Verenički prsten predstavlja simbol večne ljubavi i odanosti, savršen krug, koji nema početak ni kraj, kao najlepša putanja u beskraj.

Verenički prsten je vaša ljubav prema njoj, sadržana u tom zlatnom krugu, koji će krasiti njen prst zauvek.

detaljnije

Copyright © 2020 infini - sva prava zadržana