Spoj tradicije i inovacije je ono što ove burme čini posebnim! Ženska burma je obogaćena kamenjem, koje po vašoj želji, mogu biti brilijanti ili cirkoni. Ovaj par burmi će očarati parove kojima je udobnost i vanvremenska lepota na prvom mestu. 
Prikazana cena se odnosi na burme u paru. Burme se izrađuju po porudžbini, a vi birate boju zlata i završne obrade." /> Spoj tradicije i inovacije je ono što ove burme čini posebnim! Ženska burma je obogaćena kamenjem, koje po vašoj želji, mogu biti brilijanti ili cirkoni. Ovaj par burmi će očarati parove kojima je udobnost i vanvremenska lepota na prvom mestu. 
Prikazana cena se odnosi na burme u paru. Burme se izrađuju po porudžbini, a vi birate boju zlata i završne obrade." />

burme

Venčanje je slavlje ljubavi a venčane burme doživotni podsetnik i emotivna vrednost koju ćete nositi kroz život kao trajnu uspomenu.
Zato birajte burme koje će biti jedinstvene i unikatne upravo kao i vas dvoje. U Infiniju možete naći veliki izbor modela izrađenih od belog, roze ili žutog zlata sa varijetetima u dizajnu, dimenzijama i završnoj obradi, po veoma popularnim cenama. Posebnu pažnju poklanjamo venčanom prstenju za dame koje često ukrašavamo cirkonima, dragim kamenjem ili dijamantima. Krunišite vašu ljubav znakom večnosti i ... Infini burmama.

burme

Burme od belog zlata

Burme od belog zlata

PM488 - Spoj tradicije i inovacije je ono što ove burme čini posebnim! Ženska burma je obogaćena kamenjem, koje po vašoj želji, mogu biti brilijanti ili cirkoni. Ovaj par burmi će očarati parove kojima je udobnost i vanvremenska lepota na prvom mestu. 
Prikazana cena se odnosi na burme u paru. Burme se izrađuju po porudžbini, a vi birate boju zlata i završne obrade.

CENA:
82.000,00 RSD

pošaljite upit

burme

Venčanje je slavlje ljubavi a venčane burme doživotni podsetnik i emotivna vrednost koju ćete nositi kroz život kao trajnu uspomenu.

Krunišite vašu ljubav znakom večnosti i ... Infini burmama.

detaljnije

VERENIČKO PRSTENJE

Verenički prsten predstavlja simbol večne ljubavi i odanosti, savršen krug, koji nema početak ni kraj, kao najlepša putanja u beskraj.

Verenički prsten je vaša ljubav prema njoj, sadržana u tom zlatnom krugu, koji će krasiti njen prst zauvek.

detaljnije

Copyright © 2021 infini - sva prava zadržana

-->